Gracies Per La Propina Resumen

El llibre tracta encima la vida ese dos germans, Ferran i Pepín, ells viuen amb la seva mare que denominada vídua , els germans no van arribar a conèixer ns seu pare. La mare s’havia después fer càrrec dels dual fills me gustaría li ser molt difícil perquè muerte que s’havia mort el seu marit havia caigut en una forta depressió.

Tu lees esto: Gracies per la propina resumen

Ferran me gustaría Pepín cuales els hello agradava estudiar i período això la seva mare els va traslladar a ns altre col·legi después jesuïtes. Com​ que la seva mare no tenia els suficients ànims per cuidar-los, ho feien el seus avis identificación els seus oncles. Ns dia dentro el col·legi els van apoyo la mala noticia de que la seva mare s’havia mort.

En laa discussió amb ns seu professor d’educació físicamente els va expulsar, el seu oncle Tomàs els va oferir feina i ells feeling dubtar-ho ir di ese sí. Ell tenia negocis del queviures me gustaría també venia begudes alcohòliques aconseguia els diners que li faltaven. Els doble germans coneixeran el millor amic ese seu oncle Tomàs, ns banderiller me gustaría més tard els amics d’en Tomàs.

Ferran me gustaría Pepín també passaven estones amb l’oncle Ramonet que eliminar dedicava ns cultivar les terres. Dentro de Tomàs i ns seu soci, los Carraca, freqüentaven els nights clubs ~ above sempre distribuïen totes ella begudes alcohòliques, el soci eliminar gastava gairebé tots els diners dentro prostitutes. A dia dentro Tomàs va portar ns seus nets a ns night club identificación va cantidad alla on andar perdre la virginitat.

L’avi d’en Ferran i en Pepín tenia problemes ese respiració, només respirava amb una part después pulmó, ns metge los va obligar a operar-se però ell cuales va voler i pocs die després va morir.

Després d’uns mesos dentro Tomàs no es trobava gens bé i ns seu sociedad va decidir de portar-lo al hospital, alla tingué los seu primeramente infart, tots els seus familiars més propers ns anaren un veure allí, després d’unes hores ell morí allí, Ramonet estava força trist per la mort después seu germà i perquè a l’home que estimava cuales volia acceptar la seva homosexualitat. Els dual néts prepararen uno sopar entre dentro Ramonet i en Manolo i recuperaren la seva relació i tornaren a ser feliços.

Ver más: El Hombre De Viena ', De Daniel Silva, El Hombre De Viena

Valoració:

Aquest llibre denominada força biogràfic perquè descriu la vida de que és uno nen fins los és ns home. M’ha semblat los està prou bé però alguna el recomanaria a ellos persones que cuales tinguin paciència ja los gairebé tota la resolució después la sala de espera succeeixen ns meitat o el final ese llibre encajar que si més no, són força interessants me gustaría intrigants. Dentro de quant a la sendero d’escriure està mol ben redactat i sempre dentro de cada pàgina dóna els detalls justos per logro imaginar-se la situació dentro el lloc i en el temps, derecha que hi havien moltes paraules que no coneixia, però amb l’ajut de diccionari ho that comprés tot.

Nicolau Maya Antúnez 4rt-A


*
Nora Solé
(21:19:38) :

Autor: Ferran Torrent

Resum: Ferran i Pepín són dos germans los neixen orfes de pare me gustaría al cap después pocs anys queden orfes ese mare, així que van uno viure amb els seus doble tiets, Tomàs i Ramonet i los seu avi. Després del veure ese els dual nois alguna serveixen per estudiar, Tomàs se’ls emporta perquè aprenguin los seu ofici (monta mobles término desprès vendre’ls), aquest també és un referent período a ells, els hi ensenya a ser com ell (un vividor). L’avi mor. Llavorç, els dual germans i Tomàs s’adonen ese Ramonet s’entén amb a altre home, però no li diuen los ho saben. Al lid d’un temps de portar molt malo vida, Tomàs començar a emmalaltir me gustaría abans del morir fa uno viatge amb els seus dos nebots a Bucarest, és mor al cap ese poc temps. Aquesta mor principal un xoc molt grande a tots, a més descobreixen ese Tomàs tenia uno filla. Al eventualmente Ferran identificación Pepín decideixen apoyo una asombrado a Ramonet decideixen convidar el seu la empresa perquè volen ese per una vegada ns la vida el seu tiet sigui feliç.

Opinió personal:Aquest llibre Ferran Torrent m’ha agradat bastant ja ese està basat dentro fets reals me gustaría ens narra venir era la València en l’època después la dictadura de Franco. La naturalitat amb què l’autor expressa totes les paso que passen els protagonistes m’ha agradat, com també ns que carecteritza el cantidad de cada personatge.


*
Natalia Garcia 4t D
(11:06:55) :

Autor: Ferran Torren

Resum: ns llibre comença, quan ja els protagonistes ellos eran grans, dentro una vesprada después 1992. Aquests estaban a la patria on varen passar la seva infantesa, esperant el camió de mudances. Amb la seva primera comunió ens porta al passat, als seus oms anys. Ens explicar les seves experiències uno l’escola publica. Més endavant, la mare els interna als jesuïtes me gustaría finalment, aquesta mor. Quan els dual germans van uno viure amb els oncles me gustaría l’avi, no els treuen de jesuïtes período tal del respectar la voluntat ese la difunta mare, però meses​ endavant són expulsats ese l’escola identificación gràcies al oncle Tomàs entren dentro el món laboral. Més tard, l’avi, es posa malalt fins uno tal punt que mor. Dentro de aquest moment, la situació econòmica de la família eliminar força baixa, término aquest motiu decideixen perdre terreny de casa i vendre-la per logros treure uns quants diners. Més endavant, els germans me gustaría Tomàs decideixen muntar ns negoci ese fusteria, on s’encarreguen del muntar mobles período vendre’ls meses tard. Tomàs, que fuma i beu habitualment, segons el protagonista, comença a envellir. Quan Tomàs comença ns trobar-se malament, decideixen fer ns viatge, els dos germans identificación ell identificación marxen un Bucarest. Després ese molt alcohol me gustaría molt tabac eliminar posa molt malalt, identificación un cop uno l’hospital, mor. En aquest moment la vida dels protagonistes dona laa volta, i, ns més, descobreixen los els seu tiet mort tenia a important secret. Miquel, a amic después Tomàs, els confessà ese aquest tenia la a filla. L’oncle Ramonet, queda molt trist després de la mort del Tomàs, me gustaría els doble germans decideixen donar-li laa sorpresa. Ells sabien ese Ramonet s’entenia amb un casa d’amagat identificación varen decidir convidar-lo a sopar. D’aquesta calle acaba l’obra, amb laa petita satisfacció período aquell personatge que dentro tota la obra ha treballat, patit identificación callat.

Ver más: Lidl Cambia Sus Horario Lidl Domingo Madrid, Lidl Madrid

Opinió personal: Aquest llibre m’agradat força, perquè narra la determinación d’un nen fins que denominada home. M’agrada’t molt la senzillesa amb la los parla del els fets identificación els sentiments, els pensaments me gustaría les creences dels seus personatges. Tot i utilitzar a llenguatge molt senzill i fàcil d’entendre, e.u. També metàfores i comparacions força encertades, que ajuden ns compendre ns llibre. Los recomanaria un la gent que li agraden els llibres biogràfics, ja que durant tot ns llibre conta la vida ese protagonista i los seu germà.